När det var dags för midsommarfirande förra helgen gjorde jag och min syster Evelina en glutenfri gräddtårta med jordgubbar, körsbär, mynta ochätbarablommor
Tillsammans med den här krämiga polentan som fått koka i vitt vin och buljong samt smaksatts med tryffelolja, parmesan och färsk gräslök gjorde det inte sämre
Det är magiskt att sitta och snutta på kaffet med solen i ansiktet och bara ha det gott. I eftermiddags blev det fika på altanen med nybakade muffins, som man har längtat
Polentamed tomat och harissa, spenat och stekt ägg. Jag tycker inte om när polentan bara smakar majs och salt, utan den måste vara lite mera smaksatt för att falla mig i smaken
Ner med köttbullarna i en stekpanna, det tar låååång tid för plattan att bli varm när ugnen är på. Sätt på grillen på ugnen så att polentan får lite färg och se effekten på plattan sjunka till i princip inget
Koka upp grädden med den urskrapade vaniljstången och vaniljkornen. Inte brukar jag ha någon tiptop trädgård, men det vi har nu är väl nog i likhet med en snårig regnskog
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.