Blanda resten av ingredienserna och vänd runt dem med kycklingen. Krydda med salt och peppar. kycklingen med aluminiumfolie efter en stund i ugnen så att den inte blir bränd
Passar perfekt till thailändsk kycklinggryta (klicka på länk för recept) eller varför inte till den svenska söndagssteken där du får ett annorlunda smakinslagmed det lite syrliga och söta tillsammans
Avslutamed att lägga på mandelbotten, vänd den gärna upp och ner för snygga raka lager. Under tiden så vispa grädden medelhårtoch när rabarberpuren har uppnått önskad temperatur så vispar du snabbt ihop grädde och rabarber
Bryn dom i smör, krydda med salt och peppar. Sätt på medelvärme så att osten smälter. Häll grädde, creme fraiche, vatten, osten, sweet chilisås och grönsaksbuljong i en gryta
Smakaavmed salt och peppar. Servera gratängen med potatis, gärna stekt eller ugnsrostad. Nu börjar semestrarna ta slut för många och allt återgår till det vanliga igen
Toppa sist med baconen. Och hur lätt var det inte att göra. Antingen var jag väldigt hungrig igår eller så var detta extra gott för jag bokstavligen skrapade ur formen
RAW FOODBOLLAR MEDSMAKAV CITRON OCH LAKRITS. Eftersom jag har en stor passion för lakrits så japp det var bara tvunget att var medoch sen är ju citron och lakrits partners in crime liksom
Mumsig, naturligt söt och krämig smoothie som kan avnjutas som dessert eller mellanmål. Jag gillar att tillsätta antingen kokosmjölk eller cashewnötter till smoothies så att de blir krämiga, gräddiga och fylliga
Blanda sötpotatistärningar med färsk timjan, chiliflingor och olivolja på en ugnsplåt. Skaka runt ingredienserna ordentligt så att bitarna blandas med kryddorna
Eftersom duck a l'orange är en myyycket traditionell rätt och vi råka ha en hög med apelsiner hemma måste tillbehören helt klart innehålla apelsin, och den här gången blev det en härligt fräsch apelsinsallad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.