Men ack så fel jag hade för där fanns den på menyn i veckans kasse och vad glad jag blev för det nu i efterhand för detta skulle möjligtvis kunna varit den godaste middagen jag ätit på väldigt länge
I söndags kom veckans leverans av Linasmatkasse som vi får varannan vecka. Vi har ganska kul hemma åt det faktum att jag som matbloggare varannan vecka får hem en receptbok, men det öppnar verkligen upp för nya smaker
Har haft en bra start på veckan trots regn o ruskväder. Det var bara att stryka middagen på listan o istället tog jag tag i första receptet från Linasmatkasse
Imorgon kickar vi igång med första briefen som vad jag förstått kan ha spårat ur, enligt lärarna skall vi inte förvänta oss att utföra varken våra bästa arbeten eller stordåd denna vecka
Varannan vecka kommer vi att få hem matkassen och varannan vecka är det i vanlig ordning jag som kommer stå för middagarna – och det jag framförallt ser fram emot är att börja använda ingredienser jag fått nys om i kassarna
Den sista (som skulle vart den första) rätten från LinasMatkasse. Det här må vara det fulaste brödet jag någonsin bakat, men låt mig då tala om att den semi-flytande formen på min fralla orsakades av en aningen för kort gräddtid – vilket i sin tur ledde till en av de godaste bröden jag bakat
Alldeles strax ska jag iväg på veckans ryggpass, lägger upp dagens pass sen i eftermiddag. Igårkväll innan jag gav mig ut på en promenad med Johanna, som senare resulterade i ett stort inköp av Add icecream glass haha, så slängde jag ihop gårdagens Linas
Därefter blandade jag ihop en citronyoghurt med resten av den ryska yoghurten (som använts i alla rätter denna vecka), rivet citronskal från en halvcitron och en nypa salt
Det är så skönt att verkligen få en genomkörare i hela huset varannan vecka. Men igår lagade jag iallafall första rätten från Linas Snabb matkasse eller lättlagade kasse
Vi har en ny vecka med LinasMatkasse och menyn är trevlers. Introduktion till PR avslutas i veckan och parallellt påbörjas projektarbetet i affärs- och varumärkesstrategi
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.