Lägg över vingarnai en ugnssäker form och salta. Marinad. Lägg kycklingvingarnai en plastpåse. Blanda honung, olja, soja, rivenvitlök, chilisås, chiliexplosion och chermoula i en skål
Vispa samman ägg, majsstärkelse, citronskal, citronsaft, salt och pep-par i en bunke. Doppa kycklingbitarnai äggsmeten och rulla dem i panko, och lägg dem på ett smörpapper
IngredienserPortioner. 4 500 g kycklinglårfilé eller kycklingfilé av bröst 1/2 tsk salt 1 krm svartpeppar 100 g rökt sidfläsk eller bacon (100 g sidfläsk motsvarar 1 paket bacon à 140 g) 2 schalottenlökar 2 vitlöksklyftor 1 purjolök 150 g champinjoner smör tillstekning 3 dl rödvin 1 dl vatten 2 msk kycklingfond 1 msk soja 3 lagerblad 1 tsk timjan 1 tsk arrowrot eller maizenaTillservering kokt potatis Lägg tilliinköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5. - Rabatt Valio 500 g Mer info Ladda kupong
olja tillstekning. ev färsk chili och gröna oliver. 4 kycklingklubbor. 2-3 msk dijonsenap (justera mängd efter smak, jag har i 3 stora msk). 4 klyftor vitlök. 2 citroner. 2 msk äppelcidervinäger. 2 tsk chili- eller paprikapulver. 2 buljontärningar (gärna hönsbuljong men grönsaksbuljong funkar också). 4 kycklingklubbor 2-3 msk dijonsenap (justera mängd efter smak, jag har i 3 stora msk) 6 gula lökar 4 klyftor vitlök 2 citroner 2 msk äppelcidervinäger 2 lagerblad 2 tsk chili- eller paprikapulver 2 buljontärningar (gärna hönsbuljong men grönsaksbuljong funkar också) salt, peppar ca 2 dl vatten olja tillstekning ev färsk chili och gröna oliver
tomat- och löksalladBlanda marinaden och lägg ikycklingdelarna. Låt dra i kylen några timmar. Servera med sallad av skivade tomater och lök med vinägrett
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.