Här kommer nästa recept med min egen naturligt glutenfria fullkornsmjölmix. Mjölmixen har jag lagt upp recept på här så att du kan blanda den själv och baka enkla, näringsrika, fiberrika och naturligt glutenfria bröd av
Rulla dem runda och ställ dem på en plåt med bakplåtspapper. Därför är det väl inte mer än rätt att det ska finnas en semla som även glutenfria fikaivrare kan njuta av, så här års
Rör ihop kvargen med havregrynen och tillsätt sedan salt och bakpulver. 2 dl glutenfria havregryn (jag kör alltid på Sempers). Rör ihop och sätt igång ugnen på 200 C och förbered en plåt med bakplåtspapper. Fördela ut 4-5 degklumpar på plåten och forma till frallor med hjälp av en gaffel. 2 dl glutenfria havregryn (jag kör alltid på Sempers)
Tillsätt smöret i tärningar och fördela till en smulig massa med en gaffel eller i matberedare. Klicka ut smeten på en bakplåtspappersklädd plåt till två runda kakor, toppa med pumpafrön och grädda mitt i ugnen i ca 10-15 minuter
4 2 ägg 4 dl mjölk 1 dl vatten 1 tsk salt 1 1/2 dl vetemjöl 800 g potatis 2 paket bacon (à 140 g) 2 dl lingonsylt smör eller margarin att smörja formen med Lägg till i inköpslistan
Dessa medvästerbottensost blev suuupergoda. Syrran och hennes man var hos oss förra helgen och då firade vi med bubbel och goda tilltugg innan middagen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.